RVS rooster op maat

RVS rooster op maat

Zoek jij een RVS rooster op maat voor een rookton of BBQ? We kunnen rechthoekige, vierkante en ronde rooster voor je maken, precies in de afmetingen die je zoekt. Heb jij een bestaande BBQ of rookton en zijn je roosters kapot, te vies om aan te pakken of wil je een paar extra rooster laten maken. Dan heb je nu de partij gevonden die dit voor je kan regelen. Stuur een mailtje naar info@rookton.com en geef de afmetingen en aantallen door. Dan makken we een passende offerte voor je.

RVS roosters voor een rookton

Heb jij een rookton en ben je op zoek naar nieuwe of extra RVS roosters? We kunnen ze precies op maat voor je maken. Naast roosters kunnen we ook een rookton voor je maken. We hebben ze in in alle soorten en maten gemaakt, laat je gerust inspireren door onze tonnen.

RVS roosters voor een BBQ

Naast RVS roosters voor een rookton, kunnen we ook RVS roosters op maat maken die geschikt zijn voor een BBQ. Niet een BBQ is het zelfde en ze komen voor in alle vormen en maten. We kunnen ronde, vierkante en rechthoekige roosters voor je maken. Als dan niet voorzien van een handvat, ogen of ringen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en vraag naar de mogelijkheden. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar info@rookton.com.

RVS rooster op maat

Zoals je hebt kunnen lezen kunnen we diverse soorten RVS roosters op maat voor je maken. Je kunt tevens bij ons terecht voor RVS lekbakken, stookroosters en aslades van staal.