Aslade op maat

Aslade op maat laten maken

Hey jij daar! Ben jij op zoek naar een nieuwe aslade voor jouw rookoven, bbq of stookrooster? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk een nieuwe aslade op maat maken van staal. En het mooie is, dat we deze kunnen maken op basis van een schets die jij ons aanlevert.

Waarom een nieuwe aslade op maat

Je kent het vast wel, je hebt een prachtige rookoven of bbq waar je vaak gebruik van maakt, maar na verloop van tijd merk je dat de aslade begint te roesten of niet meer goed sluit. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Maar gelukkig hebben wij de oplossing voor je!

Lees ook: Stookrooster met aslade op maat

Maatwerk stalen aslades

Door een nieuwe aslade op maat te laten maken van staal, ben je verzekerd van een product dat lang meegaat en perfect past bij jouw rookoven, bbq of stookrooster. Je hoeft niet meer te zoeken naar een passende aslade en kunt deze geheel naar eigen wens laten maken.

Werkwijze

Het enige wat je hoeft te doen, is ons een schets sturen van de gewenste afmetingen en eventuele speciale wensen die je hebt. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en maken een aslade die precies past bij jouw apparaat. Zo ben je verzekerd van een perfecte match!

Onze aslades worden gemaakt van hoogwaardig staal en zijn daardoor ontzettend duurzaam en stevig. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en gaan jarenlang mee. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken, zodat je altijd een hygiƫnische aslade hebt.

En niet onbelangrijk: een nieuwe aslade ziet er ook nog eens mooi uit. Het geeft jouw rookoven, bbq of stookrooster een frisse uitstraling en zorgt ervoor dat je weer volop kunt genieten van heerlijk gegaard vlees, vis of groenten.

Ontdek hier onze stookrooster.

Aslade op maat laten maken

Dus, ben jij op zoek naar een nieuwe aslade voor jouw rookoven, bbq of stookrooster? Laat deze dan op maat maken door ons! Stuur ons een schets met de gewenste afmetingen en eventuele speciale wensen en wij gaan voor je aan de slag. Je zult versteld staan van het resultaat en jarenlang plezier hebben van jouw nieuwe aslade.

Lees ook: Stookrooster op maat